RIDING SANT VICENÇ DELS HORTS

Carrer de Barcelona, 126

RIDING SANTS (BARCELONA)

Carrer Rector Triadó, 48

NEW SCHOOL IN BARCELONA!

EDUCACIÓ INFANTIL


 

El joc i el moviment són les bases de l’aprenentatge en aquestes edats. Les classes s’omplen de música, cançons i storytelling per a assolir continguts significatius I reals per als infants.

Els nens i nenes aprenen a desenvolupar un projecte treballant en equip. Les activitats són sempre dinàmiques, fem servir la sala de jocs per a aprendre conceptes propers per als alumnes a través de jocs: colors, accions, animals…són fàcilment assimilables jugant i interactuant amb els companys i companyes.

Fem projectes de tot tipus i al finalitzar el producte final els estudiants fan petites presentacions explicatives on exposen què han après i quina ruta han seguit per a assolir els continguts. Realitzem gravacions, fotografies i petits reculls que compartim durant el procés amb les famílies.

Els docents promouen la participació activa de tots els membres del grup afavorint la inclusió, la coeducació i la cooperació a classe.

Comencen a manifestar interès per la lectoescriptura i aprofitem per a treballar amb lletres i petites paraules relacionades amb els seus projectes de grup. També treballem els phonics a través de cançons que recullen els principals sons de la fonètica anglesa i que els ajudaran a ser competents oralment en el futur.

122-educacio-infantil-1-reading
123-educacio-infantil-2-reading
124-educacio-infantil-3-reading
125-educacio-infantil-4-reading
126-educacio-infantil-5-reading
127-educacio-infantil-6-reading
128-educacio-infantil-7-reading