RIDING SANT VICENÇ DELS HORTS

Carrer de Barcelona, 126

RIDING SANTS (BARCELONA)

Carrer Rector Triadó, 48

NEW SCHOOL IN BARCELONA!

ESO 1 & ESO 2


 

Els/les nostres alumnes comencen a mostrar grans habilitats lingüístiques en anglès i a Riding ens dediquem a fer-los perdre la vergonya a parlar en públic i els animem a posar en pràctica tots els seus coneixements de gramàtica i de vocabulari.
L'speaking és fonamental a classe i, a través de jocs, activitats de moviment i intervencions curtes enfront dels altres, els alumnes s'acostumen al fet que l'anglès és la llengua de comunicació a Riding. Durant els projectes, es troben més còmodes i relaxats i això facilita un aprenentatge més real i pràctic de la llengua.
Han de defensar les seves propostes, votar, prendre decisions i debatre i aquest tipus d'activitat fa la classe més dinàmica i activa. Volem futurs ciutadans compromesos amb el seu entorn, capaços de dialogar, respectar i tolerar les diferències. Per aquest motiu, els valors democràtics estan presents durant tot el projecte, fins a la presentació final davant d'un públic (normalment les famílias)
A Riding gaudeixen de dos cursos d'ESO treballant per projectes i es preparen per a passar a ESO3, quan comencen a entrenar-se per a obtenir un certificat oficial que demostri el seu domini de l'anglès i li permeti convalidar assignatures en estudis universitaris i fins i tot opositar en el futur laboral.

154-eso-i-batxillerat-1-riding
155-eso-i-batxillerat-2-riding