RIDING SANT VICENÇ DELS HORTS

Carrer de Barcelona, 126

RIDING SANTS (BARCELONA)

Carrer Rector Triadó, 50

NEW SCHOOL IN BARCELONA!

PREPARACIÓ EXÀMENS OFICIALS


 

A més del nostre mètode d'aprenentatge basat en projectes, també oferim classes de nivell superior per a estudiants a partir d’ESO 3 amb l'objectiu d'obtenir certificats oficials B1, B2 i C1 a l’Escola Oficial d'Idiomes. Els alumnes es presenten com a candidats lliures, quedant Riding fora de cap conveni ni finalitat lucrativa. Quan el professorat considera que ha assolit el nivell, l’informa per a que s’inscrigui a una de les dues convocatòries públiques anuals.

En augmentar la confiança dels nostres estudiants en l'ús quotidià de l'anglès a través del procés PBL, esperem crear una transició fluida als exàmens a mesura que els estudiants es fan grans i volen utilitzar el seu anglès per obtenir convalidacions acadèmiques i oportunitats professionals.

A Riding invertim molt en activitats d'expressió oral i creiem que l'objectiu final és desenvolupar la fluïdesa en l'speaking. Això, amb el suport d'activitats de gramàtica, suport a la lectura i desenvolupament de l'accent i la pronunciació, crea un entorn de suport i motivació que permet que cada alumne evolucioni al seu ritme.

157-preparacio-examens-oficials-1-riding
158-preparacio-examens-oficials-2-riding
159-preparacio-examens-oficials-3-riding
160-preparacio-examens-oficials-4-riding
161-preparacio-examens-oficials-5-riding