RIDING SANT VICENÇ DELS HORTS

Carrer de Barcelona, 126

RIDING SANTS (BARCELONA)

Carrer Rector Triadó, 50

NEW SCHOOL IN BARCELONA!

QUI SOM


 

Som un espai d’aprenentatge en llengua anglesa situat al municipi de Sant Vicenç dels Horts i molt aviat a Sants (Barcelona). Actualment l’equip el formem 10 docents de diferents països amb un objectiu comú: la innovació educativa de l’ensenyament de l’anglès.

Creiem fermament que la motivació juga un paper essencial en l’aprenentatge i que l’alumnat ha de tenir una participació activa durant aquest procés.

La nostra metodologia es basa en el Project-Based Learning (PBL), és a dir, el treball cooperatiu i en equip, on el propi alumnat és gestor dels seus projectes, decidits democràticament a classe. Compten amb diferents càrrecs dins del grup que faciliten la seva gestió i viabilitat.

El professorat s’encarrega de liderar i dissenyar la ruta educativa des de l’inici fins al producte final, amb una presentació del projecte davant un públic (normalment les famílies)

Durant el curs fem servir l’anglès com a única llengua vehicular i el treball de les habilitats socials és un dels nostres pilars bàsics. Entrenem els nostres alumnes a parlar en públic, prendre decisions en equip, arribar a acords, debatre... per a esdevenir futurs ciutadans actius i compromesos amb el seu entorn.

La tecnologia també té un paper fonamental a Riding i és habitual fer servir Chromebooks, pissarres digitals i altres dispositus durant les classes. Són gran aliats per a nosaltres!

 

48-Riding-Project-Based-Learning-Retol
49-Riding-Project-Based-Learning-teachers
50-Riding-Project-Based-Learning-facana
131-qui-som-4-riding
132-qui-som-5-riding
133-qui-som-6-riding