QUI SOM


 

Som un espai d’aprenentatge en llengua anglesa situat al municipi de Sant Vicenç dels Horts. Actualment l’equip el formem 10 docents de diferents països amb un objectiu comú: la innovació educativa de l’ensenyament de l’anglès.

Creiem fermament que la motivació juga un paper essencial en l’aprenentatge i que l’alumnat ha de tenir una participació activa durant aquest procés.

La nostra metodologia es basa en el Project-Based Learning (PBL), és a dir, el treball cooperatiu i en equip, on el propi alumnat és gestor dels seus projectes, decidits democràticament a classe. Compten amb diferents càrrecs dins del grup que faciliten la seva gestió i viabilitat.

El professorat s’encarrega de liderar i dissenyar la ruta educativa des de l’inici fins al producte final, amb una presentació del projecte davant un públic (normalment les famílies)

Durant el curs fem servir l’anglès com a única llengua vehicular i el treball de les habilitats socials és un dels nostres pilars bàsics. Entrenem els nostres alumnes a parlar en públic, prendre decisions en equip, arribar a acords, debatre... per a esdevenir futurs ciutadans actius i compromesos amb el seu entorn.

La tecnologia també té un paper fonamental a Riding i és habitual fer servir Chromebooks, pissarres digitals i altres dispositus durant les classes. Són gran aliats per a nosaltres!

 

48-Riding-Project-Based-Learning-Retol
49-Riding-Project-Based-Learning-teachers
50-Riding-Project-Based-Learning-facana
131-qui-som-4-riding
132-qui-som-5-riding
133-qui-som-6-riding